ГоловнаЕкономікаДержава

Мінфін оголосив конкурс для банків на виплати бюджетникам і пенсіонерам

Учасники конкурсу повинні подати документи до 30 червня.

Мінфін оголосив конкурс для банків на виплати бюджетникам і пенсіонерам
Фото: gsk.in.ua

Міністерство фінансів України оголосило новий конкурс для відбору банків у справі виплат бюджетникам і пенсіонерам. Про це написала перша заступниця міністра фінансів Оксана Маркарова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Шановні банкіри: звертаємо увагу, що наступний конкурс щодо уповноважених банків для обслуговування виплат пенсій, допомог і зарплат держкомпаній буде проведено 10 липня. Це означає, що документи повинні бути подані в Мінфін до 30 червня!" - написала Маркарова.

На початку травня Міністерство фінансів відібрало 34 банки для виплат бюджетникам і пенсіонерам.

Серед відібраних банків: Укрексімбанк, Ощадбанк, ПриватБанк, Укргазбанк, Укрсоцбанк, "Райффайзен Банк Аваль", Кредобанк, УкрСиббанк, Ідея Банк, Креді Агріколь Банк, Піреус Банк МКБ, Альфа-банк (Україна), ОТП Банк, банк "Альянс", банк "Львів", Індустріалбанк, МТБ банк, "Південний", Полтава-банк, ПУМБ, банк "Грант", Мегабанк, Скай банк, Юнекс банк, Комерційний індустріальний банк, Universal Bank, "Кредит Дніпро", Радабанк, Банк Восток, Банк інвестицій і заощаджень, банк "Конкорд", Мотор-банк, Акордбанк, Крісталбанк.

Нагадаємо, 22 вересня 2016 року Кабінет Міністрів зробив жорсткішим відбір банків для виплат зарплат бюджетникам, пенсій і соціальних виплат. Низка банків, які не потрапили під нові критерії уряду, звернулися до суду з вимогою визнати постанову незаконною. Пізніше Мінфін дозволив отримувати пенсії, соціальні виплати та зарплату працівникам державного сектору в приватних банках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram