ГоловнаЕкономікаБізнес

«Київміськбуд» визнали найбільш надійним забудовником 2017 року Новости компаний

"Компанія має великі плани на 2018 рік".

«Київміськбуд» визнали найбільш надійним забудовником 2017  року
Фото: Domik.ua

«Київміськбуд» посів перше місце в рейтингу надійності українських будівельних компаній. Ранжування укладене порталом нерухомості Domik.ua за результатами голосування користувачів ресурсу. За словами голови правління-президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, критерій надійності є для Холдингової компанії одним із найголовніших.

«Починати рік із таких новин – добрий знак. Зважаючи, що компанія має великі плани на 2018р., першість серед надійних забудовників є своєрідним знаком для інвестора. «Київміськбуд» і надалі виконуватиме свої зобов’язання на сто відсотків, тож переконаний, що подібні визнання стануть не рідкістю для компанії. Це хороший початок, а продовження буде ще кращим», - зазначив Ігор Кушнір.

Як зазначили організатори, з 2013 року редакція Domik.ua проводить рейтингове голосування за забудовників, яким можна довіряти. Будь-який перевірений користувач сайту може вибрати українську будівельну компанію, якій довіряє, в розділі форуму - «Забудовники, гідні довіри».

Нагадаємо, минулого року «Київміськбуду» було присвоєно звання «Лідер будівельної галузі», «Вибір України», «Лідер року». Окрім цього, президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір посідає перше місце серед керівників компаній-забудовників у рейтингу 30 кращих управлінців України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram