ГоловнаЕкономікаБізнес

Nemiroff став єдиним українським брендом, представленим на TFWA Tax Free Cannes Новости компаний

Nemiroff став єдиним українським брендом, представленим на TFWA Tax Free Cannes

Міжнародний бренд Nemiroff укотре взяв участь в авторитетному міжнародному саміті «TFWA Tax Free Cannes 2017». Цей захід, який щорічно проводять на півдні Франції, традиційно збирає професіоналів з усього світу в сфері duty-free і роздрібної торгівлі для туристів. Як і в минулі роки, Nemiroff став єдиним українським брендом, представленим на саміті.

На стенді Nemiroff можна було ознайомитися з асортиментом продукції компанії, зокрема з ультра-преміальною горілкою Nemiroff LEX, яка днями додала до значного списку своїх нагород золоту медаль міжнародного конкурсу The Global Spirits Masters. Також Nemiroff представив свою екзотичну колекцію - лінійку смакових горілок. Як відзначають представники компанії, сьогодні Nemiroff Exotic Collection стає все більш популярною в тревел-ритейлі. Ще однією лінійкою, представленою на TFWA Tax Free Cannes 2017, стала Nemiroff Premium - горілки Premium De Luxe і Premium Cranberry.

«Участь Nemiroff у саміті - це підтвердження статусу міжнародного бренда, визнаного в світі, - наголосив генеральний директор міжнародної горілчаної компанії Nemiroff Юрій Сорочинський - Ми відзначаємо значний інтерес до нашої продукції з боку гостей і учасників TFWA Tax Free Cannes і отримали чимало цікавих пропозицій. Сьогодні Nemiroff успішно веде бізнес у більш ніж 80 країнах світу, з кожним роком розширюючи географію присутності та нарощуючи продаж. Упевнені, за підсумками саміту ці показники збільшаться».

Нагадаємо, раніше міжнародний бренд Nemiroff увійшов до трійки лідерів серед світових горілчаних брендів у каналі безмитної торгівлі. Згідно з рейтингом міжнародного видання IWSR «Top 100 Spirits Brands in Travel Retail», Nemiroff зайняв почесне 3-тє місце в категорії горілок, пропустивши вперед лише Absolut і Smirnoff. Посилення позицій бренда в каналі Duty Free & Travel Retail в компанії називають стратегічним вектором. У 2016 році приріст становив +75% завдяки новим контрактам і розширенню асортиментної лінійки.

*Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram