ГоловнаЕкономікаДержава

"Укрспирт" навчає співробітників роботи в системі Prozorro

Працівники підприємства дізнаються про технічні і юридичні особливості роботи на електронних майданчиках.

"Укрспирт" навчає співробітників роботи в системі Prozorro
Фото: ukrspirt.com

Державне підприємство «Укрспирт» проводить для співробітників відділу матеріально-технічного забезпечення навчання роботи в системі Prozorro, йдеться на сайті ДП. Викладачі - юрист журналу «Радник у сфері державних закупівель» Юрій Шаповал і заступниця керівника відділу роботи з державними організаторами електронного майданчика SmartTender.Biz Катерина Золотарьова.

На тренінгу працівники підприємства дізнаються технічні і юридичні особливості роботи на електронних майданчиках, а також отримають знання про ведення допорогових закупівель. Такі лекції допомагають підвищити професійні навички фахівців ДП  «Укрспирт» на високому рівні і забезпечити ефективність роботи.

Як зазначалося раніше, в ДП «Укрспирт» з жовтня 2017 р. перейшли на використання платформ електронних державних закупівель для виключення корупційних ризиків під час здійснення постачання на підприємство товарно-матеріальних цінностей, необхідних для виробництва спирту і забезпечення діяльності.

Робота з Prozorro, на думку в.о. керівника ДП «Укрспирт» Юрія Лучечка, "зменшить корупційні ризики і сприятиме зниженню собівартості продукції і акумулюванню коштів для модернізації виробничих майданчиків".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram