ГоловнаЕкономікаБізнес

Rothschild виграв тендер "Нафтогазу" на інвестрадника

Вартість послуг становитиме 98 млн гривень.

Rothschild виграв тендер "Нафтогазу" на інвестрадника
Фото: rothschild.com

Італійський офіс компанії Rothschild виграв тендер НАК "Нафтогаз України" на надання інвестиційно-банківських послуг при відокремленні діяльності з транспортування газу (анбандлінг) і залученні партнера до управління газотранспортною системою (ГТС) України.

Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на результати тендеру в ProZorro.

Rothschild готовий надати відповідні послуги за 98 млн гривень. Вони повинні бути надані в період до 31 грудня 2020 року.

В аукціоні 12 жовтня також узяла участь французька Lazard Frères, а британська TNN LTD не була допущена до аукціону.

Раніше прес-служба НАК повідомила, що інвестрадник повинен дати оцінку ризиків анбандлінга і рекомендації щодо зменшення їх негативного впливу, створити умови для успішного відбору кваліфікованого партнера з управління ГТС, допомогти в структуруванні взаємин з основними зацікавленими сторонами (акціонерами оператора ГТС і замовника, кредиторами, органами державної влади).

Підрядник повинен надати допомогу в підготовці документів, необхідних для процесу відбору кваліфікованого партнера, включаючи підготовку проекту умов і порядку проведення конкурсу та критеріїв вибору, а також підготовку переліку потенційних партнерів. Окрім того, перелік його завдань включає визначення основних комерційних умов угоди з кваліфікованим партнером, структурування угоди, інформаційне й інше необхідне супроводження залучення партнера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram