ГоловнаЕкономікаБізнес

Морські контейнерні перевезення - комфортний і економний спосіб вантажоперевезення Новости компаний

Морські контейнерні перевезення - комфортний і економний спосіб вантажоперевезення

Коли бізнес знаходить нові кордони, необхідно підтримувати його стабільний режим функціонування шляхом організації безперебійних вантажоперевезень. Існує безліч типів вантажів, що відрізняються за розміром, формою, агрегатним станом та іншими параметрами. І кожен з них необхідно перевозити особливим способом. Практично будь-який тип вантажу можна перевезти за допомогою контейнерних вантажоперевезень. Цей спосіб дозволяє орендувати контейнер або його частину для розміщення свого товару для здійснення транспортування.

Морські контейнерні перевезення - один із найзручніших типів відправлень. Їм не під силу, мабуть, тільки негабаритні вантажі. Такий спосіб надійний і найдешевший, ідеально підходить для імпорту та експорту товарів.

Мультимодальні відправлення

Морське транспортування вантажу - комфортний і економний спосіб вантажоперевезення між країнами, що межують морем. Однак не завжди зручно доставляти товар лише до порту. На випадок, якщо вам необхідно зробити вантажоперевезення, на приклад, від порту до столиці іншої країни, існують мультимодальні перевезення.

Такий тип відправлення має чимало переваг: оскільки у транспортуванні бере участь декілька видів транспорту, логістична компанія може доставити вантаж безпосередньо в пункт призначення, організувавши цілий комплекс дій, оптимальних для вашого випадку. Найчастішими схемами мультимодальних перевезень є комбінація автомобіля для транспортування всередині країни та інших видів транспорту для міжнародних пересувань.

Логістика від DSV

Коли бізнес вимагає постійних пересувань вантажів, дуже складно встежити за ними самостійно. Ми пропонуємо вам позбутися від турбот, пов'язаних з перевезенням вантажу, і перекласти їх на плечі досвідчених професіоналів у сфері логістики світу. Завдяки налагодженій системі роботи і бази транспортних засобів відправлення вантажу будь-яким з представлених в нашій компанії способом буде здійснена без збоїв, вчасно і за оптимальною ціною.

Німецький логістичний оператор DSV вже понад 30 років організовує і здійснює відправлення вантажів у будь-які точки земної кулі. Площа наших складів тільки в Україні становить 10 000 м2. Кваліфікована команда і встановлений режим роботи дозволяє нам щоразу надавати логістичні послуги на вищому рівні. Співпраця з DSV - це надійність, широкі технічні, юридичні та складські можливості і повний спектр послуг з транспортування вантажів будь-якого типу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram