ГоловнаЕкономікаФінанси

Приватбанк виставить на продаж "Дніпро-Арену" і "Буковель"

Застави Коломойського продаватимуть на СЕТАМ.

Приватбанк виставить на продаж "Дніпро-Арену" і "Буковель"

Приватбанк планує виставити на продаж стадіон "Дніпро-Арена" і гірськолижний курорт "Буковель", заявив в інтерв'ю НВ Бизнес генеральний директор "Системи електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ) Віктор Вишнєв.

"Найкраще, що в нас планується, це укладення договору з Приватбанком. Ми брали участь у конкурсі електронних майданчиків, які будуть займатися реалізацією майна банку, перемогли, і зараз очікуємо підписання договору. Це перший банк із такими обсягами активів. Там буде близько 2 тис. об'єктів до реалізації", - повідомив він.

"Я знаю деякі великі об'єкти. Це буде гірськолижний курорт "Буковель". Це буде тренувальна база і стадіон "Дніпро". Це буде декілька великих бізнес-центрів, зокрема в Дніпрі. Тобто загалом це дуже цікаві активи - від квартир, офісів, відділень банку і закінчуючи великими інфраструктурними об'єктами", - розповів гендиректор СЕТАМ.

Вишнєв не знає, скільки можуть коштувати "Дніпро-Арена" і "Буковель".

"Ми до процесу оцінки не залучені. Банк буде наймати професійних оцінювачів. Але тут рахунок буде на мільярди гривень", - заявив він.

Нагадаємо, голова Національного банку Валерія Гонтерева говорила, що НБУ змусив колишніх акціонерів Привату взяти "Буковель" і "Дніпро-Арену" на баланс банку. Зараз вони перебувають у заставі.

19 грудня 2016 року було оголошено про те, що 100% акцій Приватбанку, основним акціонером якого був Ігор Коломойський, переходять у власність держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram