ГоловнаЕкономікаБізнес

"Нова пошта" попередила про затримку посилок через втручання ДФС

Податкова оглядає всі без винятку міжнародні відправлення.

"Нова пошта" попередила про затримку посилок через втручання ДФС
Фото: novaposhta.ua

"Нова пошта" попередила клієнтів про затримку з доставкою посилок з-за кордону у зв'язку з втручанням Державної фіскальної служби в роботу сектору митного оформлення сортувальної станції.

"Уже п'ятий день працівники внутрішньої безпеки ДФС... оглядають усі без винятку посилки, несанкціоновано фотографують і знімають на відео прийом посилок з авіа- і навіть автомобільних рейсів і заважають їхній обробці, створюючи штучні перешкоди. При цьому будь-які порушення, які давали б підстави для такої поглибленої уваги, не виявлені", - повідомила компанія у фейсбуці.

Пошта вважає, що ДФС діє поза рамками законодавства.

"З огляду на кілька інформаційних атак на "Нова пошта Інтернешнл" з боку зацікавлених осіб/підприємств, ми робимо висновок про те, що ці акції сплановані і спрямовані на те, щоб дискредитувати компанію. Про мету дискредитації ми можемо лише здогадуватися. Ми очікуємо припинення неправомірних дій з боку внутрішньої безпеки ДФС. В іншому разі ми будемо змушені звернутися до суду", - повідомила прес-служба компанії.

Нагадаємо, "Нова пошта" здійснює експрес-доставку поштових відправлень в Україні. Компанія працює з 2001 року, торік вона опрацювала 110 млн відправлень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram