ГоловнаЕкономікаБізнес

Найбільша IT-конференція України iForum-2017 пройде 25 травня в МВЦ Пресс-релиз

Уже зараз можна купити квиток на центральну подію ІТ-ринку. IForum - це «місце сили» українського Інтернету, ідей і зустрічей, де галузь щорічно говорить про розвиток - пріоритети, проблеми та перспективи. LB.ua - інформаційний партнер заходу.

Зона відпочинку на iForum-2016
Фото: Макс Требухов
Зона відпочинку на iForum-2016

Цього року буде багато тем про майбутнє. З'явиться новий потік «Інновації», який очолить Ігор Новіков (Singularity University).

Що ми маємо на увазі під інноваціями? Як технології змінюють світ уже сьогодні? Як і коли інноваційні прориви вплинуть на ваш бізнес? Як перетворити наявні загрози на переваги? Яким буде світ через 5, 10 і 20 років?

У рамках потоку «Інновації» порушать ці й багато інших питань. Його програма спрямована на докладне вивчення актуальних світових трендів у трьох основних напрямках: технології, бізнес-моделі і суспільство. Секція «Освітні технології майбутнього», присвячена новітнім підходам у темі персональної і колективної освіти, також спробує зазирнути за обрій.

Майбутнє на iForum-2017 можна буде не тільки обговорити, а й протестувати: на масштабній експозиції «Місто майбутнього» свої футурологічні рішення представлять компанії, які виготовляють товари у сферах робототехніки, доповненої і віртуальної реальності, цифрового виробництва, відновлюваних джерел енергії та інше.

Уже сьогодні ми можемо на власні очі побачити сучасні технологічні продукти, поспілкуватися з їхніми творцями і знайти безліч нових друзів і партнерів.

У 2017 році iForum введе експериментальний потік «Кіберспорт і Відеоблоги». Згідно з прогнозами, кіберспорт за кількістю користувачів і обсягом ринку скоро перевершить багато видів спорту.

«Україна - одна з країн, де кіберспорт активно розвивається, і ми запрошуємо людей, які досягли успіхів у міжнародному масштабі, - зазначив ведучий цього потоку Денис Довгополий. - Друга частина секції буде присвячена відеоблогінгу - самостійній галузі, в яку інвестують досить активно. Крім того, просування через відеоконтент - вже одна з базових стратегій для великих компаній. Свіжий досвід і робочі інструменти - ось що ми хочемо дати слухачам цієї секції».

Крім того, завсідники конференції зможуть відвідати традиційні ключові потоки:

  •     «Інтернет-бізнес/Стартапи»;
  •     «Інтернет-реклама і просування»;
  •     "Інтернет-технології".

Варто окремо відзначити Англомовну секцію, де інвестори з Європи і США розкажуть про свій досвід побудови бізнесу на чужих ринках. Крім того, про масштабування бізнесу на інші географічні ринки йтиметься і в потоці Стартапи. Тут своїм досвідом поділяться і підприємці з уже великою виручкою за кордоном, і підприємці-початківці, які розкажуть про свої перші кроки і свіжий досвід вирішення проблем виходу на великі ринки.

«IForum-2017 буде про зростання, - сказав голова оргкомітету Олександр Ольшанський. - Ми відчуваємо, що сьогодні Україна перебуває на етапі підйому, і зараз виграє той, хто буде «бігти» швидше».

Більше інформації тут iforum.ua

Реєстрація за телефоном (044) 201 01 03

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram