ГоловнаЕкономікаБізнес

Новий власник Nokia запустив українську версію сайту

Можна припустити, що бренд незабаром повернеться в Україну.

Новий власник Nokia запустив українську версію сайту

Новий власник марки Nokia запустив офіційний сайт про телефони бренду з регіональним поділом. Серед списку локалізацій є Україна і сторінка сайту українською мовою, повідомляє Vidia.org.

"Судячи з усього, локалізації вказують на те, в яких країнах смартфони і телефони під брендом Nokia з'являться найближчим часом. Оскільки в списку локалізацій є і українська версія з розповіддю про новий телефон Nokia 150, можна припустити, що бренд незабаром повернеться в Україну", - йдеться в повідомленні.

Також у списку країн Великобританія, В'єтнам, Німеччина, Індія, Іспанія, Малайзія, Польща, Росія, Франція та деякі інші.

Нагадаємо, що в 2013 році Microsoft купила мобільний бізнес Nokia за 5,4 млрд євро, а в 2016 році віддала бізнес з виробництва кнопкових телефонів компаніям FIH Mobile (дочірньому підприємству китайської Foxconn) і фінській HMD Global. Вартість угоди склала 350 млн доларів.

Раніше в лютому повідомлялося, що HMD планує відновити випуск кнопкових телефонів Nokia 3310. Оновлена версія телефону коштуватиме 59 євро. Очікується, що про телефон буде оголошено 26 лютого, на початку Всесвітнього мобільного конгресу MWC 2017.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram