ГоловнаЕкономікаБізнес

Німецький виробник сидінь для авто відкрив у Львівській області другий завод

Петро Порошенко наголосив на важливості Угоди про асоціацію з ЄС для інвестицій.

Німецький виробник сидінь для авто відкрив у Львівській області другий завод
Фото: http://www.president.gov.ua

Німецька Bader відкрила у Львівській області новий завод із пошиття шкіряних сидінь для автомобілів, який став другим виробничим майданчиком ТОВ "Бадер Україна".

Як повідомляють на сайті президента України, Петро Порошенко в рамках робочої поїздки у Львівську область узяв участь у відкритті заводу і запуску виробництва.

"Не дивлячись на агресію, що почалася два роки тому, Україна 2016 року почала демонструвати відновлення економіки і економічне зростання... Якщо 2014 року багато іноземців мали сумніви в тому, щоб інвестувати в Україну, зараз їхні сумніви розвіялися", - цитує прес-служба голову держави.

Порошенко подякував інвесторам і нагадав, що завдяки підписаній Угоді про асоціацію Україна-ЄС і зону вільної торгівлі вироблена в Україні продукція "не має жодного оподаткування під час надходження на найбільший ринок Європи".

ТОВ "Бадер Україна", засноване 2006 року, є філією Bader GmbH - одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. Основний вид діяльності "Бадер Україна" - виробництво шкіри та шкіряних виробів, їхня переробка, виробництво шкіряних елементів, пошиття шкіряних сидінь для Audi і BMW.

Перший виробничий майданчик підприємства розташовано в Городку (Львівська обл.), його штат налічує до 1 тис. працівників, нове виробництво - в с. Кожичі (Яворівський р-н).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram