ГоловнаЕкономікаБізнес

Портал Price.ua представив топ рейтингових смартфонів Samsung Новости компаний

Усі моделі отримали "п'ятірку" за п'ятибальною шкалою.

Агрегатор порівняння цін Price.ua представив топ-3 рейтингових смартфона. Результати дослідження ґрунтуються на найбільшій кількості позитивних відгуків про конкретні зразки. Слід зазначити, що всі моделі отримали "п'ятірку" за п'ятибальною шкалою.

Незважаючи на доволі високу ціну, перше місце зайняв флагман 2014 року від Samsung. На думку українських споживачів, Самсунг Галаксі Ноут 4 оптимальний для любителів відеодзвінків і фотографій, оскільки тильна (16 Мп) і фронтальна (3,5 Мп) камери вирізняються високою якістю і впораються з усіма поставленими завданнями.

Крім того, смартфон вирізняється доволі потужною батареєю (3220 мАг), яка може працювати протягом 2 діб. Безперебійну роботу пристрою забезпечують 8 ядер із частотою 1,9 МГц. Гаджет оснащений 3 Гб ОЗП і 32 Гб вбудованої пам'яті. Можна також вставити додаткову карту пам'яті типу microSD.

На наступному місці опинився бюджетний варіант смартфона Samsung Galaxy Grand Prime з діагоналлю 5 дюймів. Багато користувачів цього девайса відзначили хороше інтернет-з'єднання, незалежно від типу: GPRS, EDGE, HSUPA WAP, HSDPA. Також користувачам подобається чутливий і «чуйний» сенсор.

Ця модель Samsung працює за допомогою 4 ядер із частотою 1200 МГц кожне. Користувачі зазначають, що такої потужності цілком достатньо для безперебійної роботи, якщо не перевантажувати оперативну і вбудовану пам'яті зайвими додатками. До цієї моделі йде ОЗП 1 Гб, а вбудована пам'ять - 8 Гб. Акумулятор у смартфоні ємністю 2600 мАг, чого досить для 17 годин розмов.

Замикає трійку лідерів Samsung Galaxy A5 Duos із п'ятидюймовим дисплеєм. Найчастіше користувачі відзначали такі якості, як хороший сенсор (розподільча 720 х 1280), можливість використання двох сім-карт і висока швидкість роботи.

У цього зразка такі основні технічні характеристики: оперативна пам'ять об'ємом 2 Гб, вбудована пам'ять - 16 Гб. Функціонує телефон завдяки 4-ядерному процесору Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, частота якого 1200 МГц на кожне ядро, і ОС Android. Камера 13 Мп з широким рядом функцій забезпечить якісні фотографії, які можна роздруковувати.

На порталі http://price.ua можна знайти всі 3 моделі за найбільш демократичними цінами. Крім того, на сайті представлено широкий вибір смартфонів і фаблетів інших популярних виробників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram