ГоловнаЕкономікаБізнес

Слідчі провели рейд інтернет-магазинами

У поле зору правоохоронців потрапили Stylus, Deshevshe і Allo

Слідчі провели рейд інтернет-магазинами

Співробітники правоохоронних органів провели новий рейд інтернет-магазинами. За даними джерел AIN.ua, податківці проходили в Stylus і Deshevshe, міліція - в Allo.

Отримати підтвердження у представників Allo і Deshevshe виданню не вдалося, а засновник інтернет-магазину Stylus Андрій Карпюк факт обшуку заперечує. "У нас була податкова перевірка в липні, відтоді ми працюємо у штатному режимі, і жодних обшуків у нас не було", - сказав він, хоча в кол-центрі магазину інформацію про обшук усе ж підтвердили.

Газета "Капитал" стверджує також, що з кінця минулого тижня з технічних причин не працює точка видачі товарів Foxmart.ua, яка розташована за однією адресою з інтернет-магазином Sokol.ua. Ця компанія минулого тижня першою потрапила в поле зору силовиків.

Нагадаємо, обшуки в "Соколі" пройшли 4 грудня в рамках кримінальної справи про ухилення від сплати податків.

Під час обшуків вилучено більш ніж мільйон гривень готівкою, понад 38 тисяч доларів (понад 640 тисяч гривень за поточним курсом), фінансово-господарські документи та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність, а також установлено побутову техніку й електроніку на загальну суму понад 20 мільйонів гривень, на яку немає документів про законність походження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram