ГоловнаЕкономікаДержава

Хорошковському доручили завершити справу Бродського

Азаров вважає, що робота з дерегуляції затягнулася.

Хорошковському доручили завершити справу Бродського
Валерий Хорошковский
Фото: job-sbu.org

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив першому віце-прем'єр міністру Валерієві Хорошковському закінчити процес дерегуляції до кінця 2012 року.

Про це він заявив під час засідання Кабінету Міністрів України.

"Уряд повинен максимально прочинити двері для інвестицій. Це означає, перш за все, цього року завершити дерегуляцію. Створити такі чесні, прозорі і справедливі правила й умови ведення бізнесу, щоб Україна стала в одну лаву з лідерами рейтингу економічної свободи. Ніщо інше не переконає світові корпорації розміщувати в нас передові виробництва, передавати Україні новітні технології", - заявив прем'єр.

За його словами,

робота з дерегуляції затягнулася.

"А впровадження дерегулювання на місцях чиновники взагалі тягнуть як гуму. Необхідно посилити цей вирішальний напрямок роботи. Тому доручаю його очолити першому віце-прем'єр-міністрові. Час умовлянь вичерпано. Час ужити жорстких заходів для того, щоб і влада на всіх рівнях, і бізнес сумлінно виконували кожен свої обов'язки", - наголосив Азаров.

Нагадаємо, 15 лютого 2011 року Михайла Бродського призначили на посаду урядового уповноваженого з дерегуляції господарської діяльності. 21 грудня 2011 року указом Президента Віктора Януковича

Бродського призначили головою Держслужби з питань регуляторної політики і розвитку підприємництва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram