ГоловнаКультура

Співачка Pink перехворіла на коронавірус і пожертвує $1 млн у фонди боротьби з ним

Вона розкритикувала владу США за те, що не у всіх є можливість здати аналізи на зараження.

Співачка Pink перехворіла на коронавірус і пожертвує $1 млн у фонди боротьби з ним
Фото: скриншот

Американська співачка Аліша Бет Мур, яка виступає під псевдонімом Pink, заявила в суботу, що вилікувалася від COVID-19 і має намір пожертвувати $1 млн до фондів боротьби з ним.

"Два тижні тому у мого трирічного сина Джеймсона і у мене з'явилися симптоми COVID-19. На щастя, у нашого терапевта був доступ до тестів, і мій виявився позитивним", - написала вона на своїй сторінці в твіттері.

За її словами, два дні тому вони знову здали аналізи, їх результати виявилися негативними. Співачка заявила, що протягом періоду захворювання її сім'я залишалася вдома і дотримувалася рекомендації лікаря. Вона розкритикувала владу США за те, що не у всіх громадян країни є можливість здати аналізи на наявність загроз.

Співачка також заявила, що направить по $1 млн своїх особистих коштів до фондів у Філадельфії і в Лос-Анджелесі на допомогу медпрацівникам і для боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, США займають перше місце по числу підтверджених випадків зараження коронавірусом. Тут зафіксовано 273 880 інфікованих та 7 087 летальних випадків.

Раніше коронавірусом перехворів Том Хенкс і його дружина та дружина прем'єр-міністра Канади Софі Трюдо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram