ГоловнаКультура

Головну роль у ремейку "Русалочка" зіграє 19-річна афроамериканська співачка

Фільм стане першою головною роллю співачки.

Головну роль у ремейку "Русалочка" зіграє 19-річна афроамериканська співачка
Холли Бэйли
Фото: variety

У новому фільмі «Русалочка» від студії Disney головну роль героїні Аріель зіграє 19-річна темношкіра R&B-виконавиця Холлі Бейлі. Про це повідомляє Variety.

Видання зазначає, що Бейлі з самого початку викликала у режисера Роба Маршалла інтерес і була основною претенденткою на роль. Режисер зазначив, що дівчина володіє рідкісним поєднання душі, молодості, сердечності і невинності. Крім того, у неї чудовий співочий голос - ці якості необхідні, щоб зіграти таку культову роль.

Фільм стане першою головною роллю Бейлі. Раніше вона зіграла в серіалі «Ті, що подорослішали» і в спін-офф «Чорнуватий».

У ремейку також зіграє 12-річний канадський актор Джейкоб Трамбле («Сомнія», «Кімната», «Сутінкова зона») і репер Нора Лам, який виступає під псевдонімом Awkwafina.

Усі пісні з оригінального анімаційного фільму 1989 року потраплять і в новий фільм. Також в ньому будуть нові доріжки композитора Алана Менкена і творця «Гамільтона» Лін-Мануеля Міранди.

Нагадаємо, потоковий сервіс Disney +, який запуститься в листопаді цього року, виріже сцену Джима Кроу з мультфільму "Дамбо" 1941 року. Сцена зображує курців сигари воронів, які вважаються злегка завуальованими расистськими карикатурами.

Також корпорація не буде показувати мюзикл "Пісня Півдня" 1946 року випуску, який піддається критиці за зображення афроамериканців у період після рабства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram