ГоловнаКультура

Держкіно оприлюднило трейлер фільму "Коли падають дерева"

Фильм выйдет в прокат 13 сентября.

Держкіно оприлюднило трейлер фільму "Коли падають дерева"
Фото: Предоставлено Госкино

Трейлер фільму "Коли падають дерева", створеного міжнародною командою за підтримки Держкіно України, оприлюднили в Інтернеті.

Сучасна драма дорослішання When The Trees Fall створена міжнародною командою за підтримки Держкіно України.

"В українській провінції розгортається історія 5-річної бунтівної Витки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси і коханого - молодого бандита "Шрама". Лариса закінчила школу і перед нею гостро постає питання подальшого майбутнього. Вона хоче творити свою долю власними руками, але за любов до бандита її засуджує все селище. Бабуся і мати думають тільки про те, що люди скажуть, тому підтримки від них дівчина не отримує. Лариса розуміє, що не хоче жити так, як вони, і повторити їх долю. Закохані планують утекти разом подалі від розрухи і суспільного засудження, родичів і злочинців. Але чи готові вони будуть заплатити повну ціну свободи?" - описує сюжет Держкіно.

У головних ролях - 4-річна Соня Халаїмова (Вітка). У ролях Лариси і "Шрама" молоді актори, студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, Максим Самчик і Настя Пустовіт. Також ролі в драмі виконують: Євген Григор'єв, Аеліта-Вікторія Аверман, Петро Пастухов, Марія Трепікова, Марія Свіжинська, Алла Самойленко, Вадим Ковальов, Іван Бліндер, Олександр Балабан, Володимир Джура.

Нагадаємо, на церемонії 10-ї сесії ScripTeast Award, яка проводиться під час Каннського кінофестивалю, головний приз вручили українському режисеру і сценаристу Марисі Нікитюк за сценарій "Коли падають дерева".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram