ГоловнаКультура

Вийшов тизер шостого сезону серіалу "Картковий будиночок"

Фінальний сезон вийде вже цього літа.

Вийшов тизер шостого сезону серіалу "Картковий будиночок"
Фото: Скриншот видео

У мережі з'явився тизер шостого сезону популярного серіалу "Картковий будиночок".

Ролик опубліковано на каналі YouTube.

Відео з'явилося вчора, 4 липня, коли у США відзначали День незалежності. В ролику з'являється головна героїня Клер Андервуд (Робін Райт), яка сидить у кріслі Авраама Лінкольна. При цьому вона каже: "З Днем незалежності... мене".

Зазначимо, що менш ніж за добу тільки в соцмережі Facebook ролик зібрав 1,1 млн переглядів, більш ніж 42 тис. "лайків", а також 10 тис. репостів.

Нагадаємо, "Картковий будиночок" - один з найуспішніших проектів Netflix. Прем'єра першого сезону "Карткового будиночка" відбулася 1 лютого 2013 року, коли всі 13 серій сезону були викладені он-лайн. Серіал розповідає про кар'єру конгресмена від Демократичної партії Френка Андервуда на тлі інтриг в американській адміністрації. Головний герой у результаті стає президентом США. "Картковий будиночок" є римейком однойменного британського серіалу 1990 року про політичне середовище під час роботи Маргарет Тетчер на посаді прем'єр-міністра.

"Картковий будиночок" номіновано на 9 премій "Еммі", у тому числі в категоріях "Найкращий драматичний серіал" і "Найкраща режисура", в якій висунули Девіда Фінчера, котрий зняв для "Будиночка" дві перші серії. Фінчер також є продюсером серіалу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram