ГоловнаКультура

Продюсер Вайнштейн, звинувачений у зґвалтуванні, стане героєм фільму жахів

"У хоррорі буде ґвалтівник, однак зватимуть його не Гарві Вайнштейн".

Продюсер Вайнштейн, звинувачений у зґвалтуванні, стане героєм фільму жахів
Харви Вайнштейн
Фото: EPA/UPG

Американський кінорежисер Браян Де Пальма, автор фільмів "Місія нездійсненна" і "Обличчя зі шрамом", зніме хоррор за мотивами скандалу навколо продюсера Гарві Вайнштейна, якого понад 50 жінок звинуватили у сексуальних домаганнях. Про це пише ВВС.

"Я дуже пильно стежив за цією історією і я знаю багатьох людей, які втягнуті у цей скандал", - сказав агентству Франс прес режисер Браян Де Пальма.

Майстер жанру кримінального трилера Де Пальма побачив в історії Вайнштейна мотиви, які дозволяють відтворити події саме у жанрі фільму жахів, йдеться в статті.

Як розповів режисер французькому виданню Le Parisien, його новий фільм буде "хоррором, в якому буде ґвалтівник", а події будуть відбуватися з тими, хто працює в кіноіндустрії. Він також уточнив, що головного героя зватимуть не Гарві Вайнштейн.

Оскароносному голлівудському кінопродюсерові Гарві Вайнштейну 25 травня було офіційно висунуто звинувачення у зґвалтуванні. Звинувачення стосуються кількох випадків сексуального насильства, скоєних щодо двох жінок.

Перше звинувачення пролунало вісім місяців тому. Відтоді загалом понад 50 жінок розповіли про сексуальні домагання з боку 65-річного Вайнштейна. Серед них - актриса Анжеліна Джолі, Гвінет Пелтроу і Роуз Макгавен, модель і актриса Кара Делевінь.

Сам продюсер відкидає звинувачення у домаганнях, зґвалтуваннях та інших насильницьких діях.

77-річний Браян Де Пальма відомий також за фільмом жахів "Керрі", кримінальними драмами "Недоторканні", "Обличчя зі шрамом", "Шлях Карліто" та іншими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram