ГоловнаКультура

Рон Ховард завершить знімати фільм про молодого Хана Соло

Двоє режисерів картини покинули проект учора.

Рон Ховард завершить знімати фільм про молодого Хана Соло
Рон Ховард
Фото: EPA/UPG

Режисерів фільму про молодого Хана Соло – Філа Лорда та Кріса Міллера – замінить Рон Ховард ("Код да Вінчі", "Ігри розуму").

Про це повідомляє Variety.

Раніше стало відомо, що режисери вибули з проекту через "творчі розбіжності". При цьому фільм зараз у розпалі знімального процесу - до закінчення зйомок залишилося кілька тижнів. За інформацією Variety, Лорд і Міллер, відомі роботою над фільмами "Лего: фільм" і "Мачо і ботан" (21 Jump Street), хотіли додати більше гумору в картину про Хана Соло і заохочували імпровізацію, що не сподобалося продюсеру Кетлін Кеннеді та співавтору сценарію Лоуренсу Касдану.

Видання зазначає, що Ховард приступить до роботи негайно. При цьому бюджет фільму може змінитися, тому що Ховард повинен переглянути сценарій і знятий матеріал - можливо, в картину буде привнесено зміни з урахуванням його режисерського бачення.

У фільму про молодого Хана Соло поки що немає назви, але його вихід запланований на наступний рік.

Головну роль грає Олден Еренрайх, у фільмі також знімаються Дональд Гловер, Емілія Кларк, Вуді Харрельсон, Фібі Воллер-Брідж та інші.

Нагадаємо, нещодавно зміна режисера сталася у фільмі "Ліга справедливості", який повинен вийти в листопаді цього року. Через сімейну трагедію режисерське крісло покинув Зак Снайдер і його місце зайняв Джосс Відон, який повинен завершити вже зняту картину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram