ГоловнаКультура

Серіал "Теорія великого вибуху" офіційно продовжили ще на два сезони

Раніше очікувалося, що серіал закінчиться після 10-го сезону.

Серіал "Теорія великого вибуху" офіційно продовжили ще на два сезони
кадр из сериала "Теория большого взрыва"
Фото: big-bang-online.ru

Популярний американський телесеріал "Теорія великого вибуху", який виходить на каналі CBS, офіційно вирішили продовжити ще на два сезони.

Як повідомляє BBC, раніше обговорювали, чи закінчиться серіал після десятого сезону, але телеканал вирішив продовжити історію.

Усі виконавці головних ролей у "Теорії" підписали контракти на продовження роботи: Джоні Галекі, Джим Парсонс, Кейлі Куоко, Саймон Хелберг і Кунал Найяр.

Переговори з Мелісою Раух (Бернадетт) і Маїм Бялик (Емі Фара Фаулер) все ще тривають.

Раніше цього місяця повідомляли, що п'ять основних акторів "Теорії великого вибуху" погодилися на зменшення своїх гонорарів, щоб Раух і Бялик отримали підвищення. Парсонс і четверо його колег отримують по мільйону доларів за серію, а Раух і Бялик - по 200 тис. доларів. Тепер дві актриси можуть отримати по 500 тис. доларів за серію.

Крім того, канал повідомив про те, що знімає спін-оф "Теорії великого вибуху", який розкаже про дитинство Шелдона Купера. Створенням нового серіалу займуться Чак Лоррі і Стів Молар, виконавчі продюсери оригінального серіалу.

Молодого, дев'ятирічного Шелдона зіграє Єн Ермітедж (зараз грає в серіалі "Велика маленька брехня" на HBO), а Джим Парсонс буде оповідачем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram