ГоловнаКультура

34 країни обрали представників на Євробаченні-2017

Конкурсні пісні майже всіх учасників вже можна знайти на сайті Eurovision.tv.

34 країни обрали представників на Євробаченні-2017

В 34 країнах-учасницях Євробачення-2017 вже визначені артисти, які виступлять на цьому пісенному конкурсі в Києві. Про це повідомляє прес-служба UA:Перший.

Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Великобританія, Вірменія, Грузія, Ізраїль, Італія, Ірландія, Іспанія, Кіпр, Мальта, Македонія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швейцарія, а з недавніх пір ще і Данія, Естонія, Латвія, Молдова, Португалія, Румунія, Сербія, Словенія, Україна - оголосили імена представників своїх країн на Євробаченні-2017.

Сьогодні, 6 березня, відбудеться фінал національного відбору в Греції. Австралія обере свого представника днем пізніше - 7 березня. А в суботу, 11 березня, фінальні шоу нацвідбору пройдуть в Ісландії, Литві, Норвегії та Швеції.

Конкурсні пісні майже всіх учасників вже можна знайти на сайті Eurovision.tv або на офіційному YouTube-каналі пісенного конкурсу.

Нагадаємо, група O. Torvald представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення, який відбудеться в Києві 9-13 травня.

Головною ареною пісенного конкурсу буде Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення відбудуться 9 та 11 травня, а фінал - 13 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram