Цей день ми наближали як могли!

Вимога Майдану про розпуск Верховної Ради України тривалий час залишалася не виконаною. Анексія Криму і військова агресія Росії на материкову частину не залишала поля для такого маневру до обрання легітимного Президента України. Проте і після президентських виборів колеги по парламенту і навіть ті, хто всередині коаліції, вкрай мляво реагували на вимоги УДАРу припинити існування Верховної Ради України шостого скликання. Зареєстрована постанова про саморозпуск отримала 100% шанс піти до парламентського архіву законопроектів.

Фото: Макс Левин

Що ж, механізм конституційного розпуску парламенту почав свій відлік. Сьогодні фактично і стартувала виборча компанія. Щиро сподіваюся, що виборці цього разу не дадуть опинитися у майбутній раді комуністам, регіоналам та їх приспішникам!

І в новому парламенті нарешті буде працездатна більшість з професіоналів та виважених і незаплямованих людей, здатних писати і приймати законопроекти покликані вивести Україну на якісно новий рівень. Рівень обороноздатної європейської держави з належним рівнем соціального захисту.

Саме з цим, та звітом про виконане, я буду йти до виборців свого 120 виборчого округу. А ще - із закликом реально допомогти армії, батальйонам добровольців, кожному призовнику зі Львівщини котрий бере участь у бойових діях проти російського агресора. Слава Україні!!!

Ярослав Дубневич Ярослав Дубневич , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram