Привітаємо разом із Днем захисту дітей, синів та донечок загиблих героїв АТО

Благодійна платформа «Люди допомагають людям» опікується родинами загиблих героїв України. В першу чергу це стосується багатодітних родин, де дружини загиблих воїнів АТО самі виховують дітей.

В Україні близько 1500 дітей втратили батьків через війну на Донбасі. На благодійній платформі «Люди допомагають людям» - 179 діточок отримують регулярну допомогу. Зайдіть на сайт і оберіть ту, якій допоможете саме ви!

Фото: Макс Требухов

Звертаємося до усіх небайдужих. Нам потрібна ВАША допомога! Пропонуємо долучитися до нас і привітати зі святом дітей наших героїв. Закликаємо вас, напередодні Всесвітнього Дня захисту дітей, зайдіть на сайт, оберіть родину, якій ви хотіли б допомогти і натисніть «докладніше», щоб прочитати про родину і «допомогти», щоб перевести кошти. Усі переведені гроші потрапляють одразу ж родині, на прямий картковий рахунок, без посередників.

Зокрема, допомога потрібна родині Бочарова Романа, загиблого спецназівця, який воював у складі полку «Дніпро-1», а потім у 3-му окремому полку спецназу - дружині Ірині та трьом донькам: Анні, Марії та Амалії №1086911700 БОЧАРОВА ІРИНА АНАТОЛІЇВНА (Райфайзен банк Аваль). Родина не має власного житла, адже воно лишилося в окупованому Луганську. Ірина з усіх сил працює, щоб ростити донечок, але їм потрібна підтримка. Роман Бочаров пройшов найгарячіші точки на карті АТО, разом зі своїми побратимами приймав участь у звільненні селища Піски, що під Донецьком та приймав участь в боях у ДАП. Після звільнення зі служби у полку «Дніпро-1», «Санта» разом зі своєю групою перейшов на службу до 3-го окремого полку спецназу (Кіровогорад), де з честю ніс службу до початку 2016 року. «Санта» був справжнім бойовим командиром. Його цінували та поважали усі, хто мав честь з ним служити, чи був знайомий особисто. Справжній чоловік, справжній батько, справжній офіцер, справжній патріот. Він загинув у Новий Рік. 1 січня 2016 року у зоні АТО.

Ви також можете допомогти Любові Суслопаровій, дружині загиблого Олександра Суслопарова. Любов, після загибелі коханого чоловіка сама виховує чотирьох діточок 13, 12, 8 років і 6 місяців. Ви можете привітати їх та надіслати на прямий картковий рахунок родини кошти. Це чудовий спосіб привітати дитину з Дитячим Днем. №1025894500 СУСЛОПАРОВА ЛЮБОВ АНАТОЛІЇВНА (Райфайзен банк Аваль). Олександр завжди хотів зробити щось грандіозне, від чого людям стане краще. Допомагав нужденним, будь-яку розпочату справу доводив до кінця. Дітям намагався дати все найкраще, стояв за них горою». В червні Любов народила четверту дитину, яка буде знати батька тільки по фотографіях.

Допоможіть разом з нами родині загиблого Живковича Владислава, бійця 25 БТРО «Київська Русь» - дружині Наталії та двом діткам – Артуру та Єлізаветі. Владислав був професійним військовим, 20 років віддав службі в ЗСУ. Він не міг жити без армії. Коли почалися події на Сході, він не міг залишитись осторонь. Служив у 25 БТРО «Київська Русь». Загинув під час Дебальцевського «котла» Нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно). №1078859400 ЖИВКОВИЧ НАТАЛІЯ ОЛЕКСІЇВНА (Райфайзен банк Аваль).

Знайдіть час, перекажіть кошти на рахунок дружини Віталія Лавренчука, загиблого офіцера управління Оперативне командування "Північ". Його дружина Оксана №1076299600 ЛАВРЕНЧУК ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА (Райффайзен банк Аваль) і двоє дітей (13 та 3 роки). Донечка Владислава та син Ілля були гордістю Віталія Лавренчука. Віталій завжди знаходив час на родину. Та не лише родина була важливою для підполковника Лавренчука. Захист рідної землі завжди вважав святим обов’язком і справою честі кожного офіцера та справжнього чоловіка. І коли Донбас спалахнув вогнем війни, він не вагався. Адже розумів, що потрібен там – на Сході країни. Віталій загинув поблизу с.Водяне, Донецької області.

Кожна дитина – то наше майбутнє. Майбутнє, у якому, колись не буде війни. Але пам'ять про неї та рани на серці від її наслідків – завжди залишиться з нами. А особливо глибокими і болючими вони будуть у дітей, чиї батьки з цієї війни не повернулися.

До Всесвітнього Дня захисту дітей – допоможіть дитині героя!

Люди допомагають людям! Кому допомагаєш ТИ?!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram