Об'єднання — шлях до розвитку: у Лютенській громаді побудують сучасну амбулаторію

Нещодавно із робочим візитом я відвідав Лютенську громаду. Враження залишилися неймовірні. Найперше, чим хочеться поділитися — будівництвом соціальних об’єктів, які вкрай необхідні та важливі для жителів села.

Спортивні майданчики — крок до спортивних звершень

По-перше, у громаді зводять сучасний спортивний майданчик. Кошти на штучне покриття виділили депутати обласної ради, а за рахунок районного і місцевого бюджетів вестимуться будівельні роботи. Нині завершується підготовчий етап і стартує будівництво. Тож невдовзі для занять спортом у громаді з'явиться сучасна і комфортна зона.

Як на мене, то спортивні майданчики — надихають та допомагають молоді демонструвати свою успішність, вести здоровий спосіб життя та активно проводити своє дозвілля. Тільки підтримуючи молодь подібними проектами, ми матимемо спортсменів, які досягнуть вершин та перемог.

Також я завітав до Лютенської школи, де нині тривають ремонтні роботи. Тут ведеться капітальний ремонт підпірної стіни, коридору та музею школи.

У Гадяцькому районі побудують 4 нові амбулаторії — одну з них у Лютеньці

Ще одна приємна звістка для Лютеньської громади, а також для всієї Полтавщини: Мінрегіонбуд погодив будівництво сучасних амбулаторій. Полтавська область увійшла у першу 15-ку областей, яким Мінрегіон затвердив проекти нових амбулаторій. Наша область одна з перших підготувала проекти будівництва та захистила їх і, тепер на черзі — побудова 37 сучасних амбулаторій в області.

Я повністю згоден із думкою, що краще вкладати кошти у будівництво нових амбулаторій, ніж постійно оновлювати старі приміщення, які вже відслужили свій вік. Сучасні амбулаторії у селі — це можливість отримувати кваліфіковані медичні послуги не виїжджаючи за межі свого села.

Я переконаний, лише у співпраці з владою усіх рівнів, ми зробимо так, щоб найбільше село Полтавської області — Лютенька стало комфортним для проживання місцевих мешканців. Починати необхідно із простих речей, таких як медицина, спорт, освіта. Лише системна та налагоджена співпраця дає свої плоди. На досягнутому ми зупинятися не збираємося і робимо все можливе, щоб у Гадяцькому районі життя було комфортним та безпечним.

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram