ГоловнаБлоги

Владо, покажи приклад!

Цим дописом звертаюся до:

Президента України Петра Порошенка та його Адміністрації;

Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана та інших Міністрів;

Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та всіх народних депутатів України;

а також до інших керівників державних органів влади, керівників держпідприємств та органів місцевої влади.

Електронне декларування доходів та статків (е-декларування) засвідчило, що чимало чиновників та депутатів мають величезні обсяги готівки у сховищах або коштів на банківських рахунках.

Вважаю, що нині, коли державний бюджет має певні проблеми з залученням коштів, саме небідні державні службовці та народні обранці повинні показати приклад. Інвестувати хоча б по 100 тисяч гривень (або й по кілька мільйонів гривень) в Облігації Внутрішньої Державної Позики (ОВДП).

Можна купити або гривневі, або валютні облігації (в доларах США чи в євро). У цей вівторок (7.08.2018) буде чергове первинне розміщення таких паперів. Кошти підуть напряму в державний бюджет. Строк - від 1 місяця до 1.5 року (при потребі, можна продати папери достроково).

ОВДП - це вигідно (до 18% річних в гривні, до 5% річних у валюті) та надійно (державна гарантія на всю суму). Також відсутнє оподаткування доходу (лише військовий збір 1,5% від прибутку).

ОВДП - це не так складно, як здається. Потрібно один раз пройти процедуру ідентифікації (займає до 30 хвилин часу), підписати 2 договори та перерахувати кошти. Звертайтеся в державні Укргазбанк чи ПриватБанк, в Інвестиційну Групу УНІВЕР (univer.ua). Проконсультуємо, пояснимо.

Наповнимо бюджет разом!

Тарас Козак Тарас Козак , президент iнвестгрупи УНІВЕР
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram