Блог Центру розвитку інновацій

Центр розвитку інновацій

Аналітичний центр, який майже вісім років розробляє та впроваджує проєкти для ефективного й демократичного управління на основі аналізу даних із використанням цифрових рішень.

Ключові напрямки нашої діяльності: е-демократія та е-врядування;демократичне управління на основі даних; цифрова трансформація та розробка аналітичних рішень на основі ГІС, ВІ, АІ-технологій; прозорість, підзвітність та добре урядування, розвиток використання відкритих даних, колективного інтелекту; стратегічне планування “smart”, “resielent’, ековідповідальних міст/громад на основі кращих світових практик та стандартів; бізнес-соціологія, місцевий економічний розвиток, розвиток співпраці влада-бізнес-громадськість.

Сьогодні наша ключова задача - допомогти органам влади адаптуватись до нових викликів, прийняття ефективних рішень на основі даних та впровадженні проєктів відновлення й розбудови. Наразі ми підтримуємо та консультуємо близько 100 органів місцевої влади щодо адаптації, відновлення та розвитку місцевої економіки, співпраці з бізнесом, у т.ч. релокованим, економічній інтеграції ВПО тощо.

Все записи блога