ГоловнаБлогиКнижкова полиця

12 книжок з неймовірними ілюстраціями

Інколи хочеться не просто прочитати хороший текст, а й отримати задоволення від оформлення книжки. Хто сказав, що дорослим не потрібні картинки? В цій добірці блогу Yakaboo - 12 книжок з надзвичайно красивими ілюстраціями.

Подарункові видання Гаррі Поттера. Джоан Роулінг

Мабуть жодна різдвяна\святкова\дитяча добірка не буде повною без чарівного світу Гаррі Поттера. А якщо ще взяти нові великі подарункові видання з ілюстраціями Джима Кея, щастю не буде меж. Нарешті ми можемо побачити цю історію на власні очі, розгледіти таємничі кімнати Гоґвортсу, магазинчики Алеї Діаґон, довідки про фантастичних звірів і портрети усіх головних героїв.

«Білосніжка». З ілюстраціями Франчески Козанті

Казкова класика перевірена не те що роками - століттями! Любов, підступність, зрада та дружба в чудових малюнках Франчески Козанті. Переказувати цю історію мабуть справа невдячна, бо її здається знають усі. Але як приємно не тільки прочитати її знов, але й зазирнути у великі очі Білосніжки, побачити усіх гномів, хрустальну труну і те саме неймовірно прекрасне і отруєне яблуко.

Зоряна ніч Ван Гога. Майкл Берд

Відвідати художні галереї і музеї по всьому світу? Познайомитися з найвидатнішими шедеврами образотворчого мистецтва? Зацікавити дітей роботами всесвітньо відомих художників? І все це не покидаючи власної домівки?!

Ми знаємо як!

Ця книга простою і доступною мовою розповідає, як генії створювали свої шедеври. Від первісного мисливця до Вінсента Ван Гога, від Леонардо да Вінчі до Джексона Поллока.

Мене забули на Місяці. Ростислав Попський

Дорослі з затамуванням подиху слікували, як Марка Вотні забули на Марсі. Так само діти будуть з подивом читати і розглядати історію інженера, якого відправили полагодити техніку на Місяці і випадково забули його там. Жахливо? Чи жахливо цікаво? Від місячного ландшафту в ілюстраціях Ростислава Попського не зможуть відірватись ні діти, ні їх батьки.

Серія «Як змайструвати мотоцикл», «Як змайструвати літак», «Як змайструвати автомобіль». Мартін Содомка

Найчастіший відгук, який нам доводилось чути на цю серію книжок був: “Купив\купила на подарунок дитині і прочитала сама!”. Це й не дивно. Для дітей, які вже почали цікавитись технікою, ці книги стануть справжнім скарбом. Детальні малюнки технічних винаходів, милі мишата-майстри і купа корисної інформації.

«Анімаліум» і «Ботанікум»

Цілий природознавчий музей на вашій книжковій полиці. На цупкому папері “Анімаліуму” перед нами зявляються дивовижні мешканці підводного світу, пухнасті ссавці, яскраві птахи, величні кіти і маленькі комахи. На сторінках “Ботанікуму” ми знайомимось з містичними і різноманітними формами водоростей, розкішними деревами, красунями-орхідеями і їстівними рослинами.

Казки на ніч для дівчат бунтарок

Без перебільшення книга року для дівчат і хлопчиків. Рік, який був присвячений силі і величі жінок в кіно, мистецтві, науці і політиці. 99 історій про неймовірних жінок і 99 різноманітних ілюстрацій-портретів від різних художниць. Книга, яка вчить читача, що не варто недооцінювати людину. Будь-кого. Жінки чи чоловіки - всі ми однаково сильні і можемо все.

Аліса у дивокраї

Пригодами Аліси Льюїса Керола можна насолоджуватись і завдяки класичним ілюстраціям, по-старому намальованими на папері. Особливо, якщо їх намалювала Галя Зінько. Тут і стримана тендітна Аліса, і поважний кролик з метеликом на шиї, і кумедний Капелюшник з великими вусами і карткова Королева у дуже незвичному, але такому правильному образі.

Де Санта?

Класичний віммельбух в кращих традиціях пригод британського “Де Воллі?”. Тільки тепер нам доведеться шукати не хлопця у смугастій сорочці, а самого Санта Клауса і десятьох його вірних ельфів-помічників. Ця книжка вкраде вашу увагу на багато годин. Треба встигнути розгледіти і снігові Альпи, і різдвяне село, і парад Сант. Побувати на сафарі і відвідати балет.

Серія «Маленьким про великих»

Як зібрати пізнавальну бібліотеку для найменших? Зацікавити їх біографіями відомих людей? Дуже просто! Розглядати разом чарівні ілюстрації з серії книжок “Маленьким про великих”. Як перевернула світ моди Коко Шанель,а світ хімії Марія Кюри? Чим збагатила світову художню спадщину Фріда Кало? І завдяки чому усі знають Одрі Хепберн?

Книжкова полиця Книжкова полиця , Блог книжкового онлайн-супермаркету Yakaboo.ua
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram