ГоловнаСвіт

Молдовська церква виступила проти вакцинації від коронавірусу через "небезпеку чипування"

"Світова система антихристів хоче вживити в тіла людей мікрочипи для контролю за допомогою 5G".

Молдовська церква виступила проти вакцинації від коронавірусу через "небезпеку чипування"
Фото: EPA/UPG

Митрополія Молдови опублікувала звернення до органів влади держави, в якому закликає не допустити масової вакцинації жителів Молдови проти COVID-19.

Про це пишуть молдовські ЗМІ з посиланням на звернення митрополії.

"Усе більше голів держав, політиків, депутатів, бізнесменів і медичних експертів відкрито заявляють про тестування вакцин проти COVID-19, які повинні вводити в обов'язковому порядку. Такі заяви прозвучали і в Молдові. Нас попередили, що в листопаді очікується нова хвиля пандемії, а також про кампанію вакцинації всього населення", - цитує звернення NewsMaker.

Церква заявила, що побоюється "несприятливих наслідків деяких наночипів або інших пристроїв, які можуть бути внесені до складу передбачуваної вакцини".

Як зазначає ESP.md, в повідомленні також ідеться, що "вакцинація - це небезпека мікрочипування або введення в організм людини чужорідних пристроїв. Громадськість багатьох європейських країн протестує проти обов'язкової вакцинації, особливо проти вакцини від COVID-19, тому що вважає її способом, за допомогою якого світова система антихристів хоче вживити в тіла людей мікрочипи для контролю за ними за допомогою технологій 5G".

Раніше єпископ Бельц і Фалешти Маркел закликав віруючих не робити щеплення від коронавірусу. Він заявив, що вакцина - це винахід "глобалістів-сатаністів", які мають намір таким чином стежити за людьми і впливати на їхні думки.

Нагадаємо, що чипування населення є однією з популярних теорій змови навколо пандемії коронавірусу. Багато противників вакцинації вважають, що за появою нового коронавірусу стоїть мільярдер Білл Гейтс, мета якого - масова вакцинація Землі для імплантації в тіло мікрочипів.

У реальності вакцини від коронавірусу не існує, і ще не факт, що її створять.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram