ГоловнаСвіт

У готелі на Балі знайшли мертвими двох українців

Загиблим проводять аналіз на наявність коронавірусу.

У готелі на Балі знайшли мертвими двох українців
Фото: fakty.ua

На острові Балі (Індонезія) знайдені мертвими двоє українців. Про це повідомив директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, пише "Інтерфакс-Україна".

"Учора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки - українські громадяни - були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі, де вони проживали. За інформацією посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників і почала слідчі дії", - повідомив Погорельцев.

За його словами, тіла померлих доставили в лікарню, проводять аналізи на наявність коронавірусу. Їх результати будуть готові 3 травня. Якщо захворювання не виявлять, проводитимуть розтин для встановлення причин смерті.

Погорельцев повідомив, що посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронцями для з'ясування обставин справи.

Нагадаємо, що в березні в Москві виявили тіла українського шахіста Станіслава Богдановича і його дівчини Олександри Вернигори, також професійної шахістки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram