ГоловнаСвіт

В Італії за добу від коронавірусу померли двоє людей (оновлено)

Померли 78-річний житель регіону Венето і жінка з Ломбардії.

В Італії за добу від коронавірусу померли двоє людей (оновлено)
Фото: EPA/UPG

В Італії зафіксовано першу смерть від коронавірусу COVID-19 і другий смертельний випадок в Європі. Про це пише South China Morning Post з посиланням на губернатора регіону Венето.

78-річний житель регіону перебував в лікарні міста Падуя близько десяти днів. Він помер у п'ятницю ввечері, 21 лютого.

Також повідомляється, що 67-річна дружина загиблого перебуває в лікарні з високою температурою.

Оновлення. В Італії зафіксували ще одну смерть від коронавірусу. За інформацією видання Ansa, померла жінка в Ломбардії.

Кількість хворих в країні зросла до 29 осіб, з них - 27 в Ломбардії, двоє - в Венето (один з них - 67-річний чоловік з міста Доло).

Видання також пише, що поки невідомо яким чином заразився померлий від коронавірусу 78-річний житель регіону Венето. Оскільки він не був в Китаї і не контактував з людьми з Азії.

Відзначається, що близько сотні людей, які контактували з інфікованими, пройшли тест на коронавірус і чекають результатів.

Відомо, що це друга смерть від коронавірусу в Європі. Перший випадок стався у Франції в середині лютого. Померлим виявився турист з Китаю, у якого виявили захворювання.

Раніше повідомлялося, що в Італії за день підтвердили 16 нових випадків коронавірусу. У зв'язку з цим режим обов'язкового карантину введено для 250 осіб, ізольовані 10 населених пунктів.

Перші випадки зараження коронавірусом в Італії зафіксували в січні. Влада відразу ж призупинила авіасполучення з Китаєм, який став епіцентром поширення Covid-2019.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram