ГоловнаСвіт

У РФ госпіталізували жінку з підозрою на китайський коронавірус

"Діагноз нібито не підтвердили, але це неточна інформація".

У РФ госпіталізували жінку з підозрою на китайський коронавірус
Фото: ekovolga.com

У російському Хабаровську госпіталізували з підозрою на китайський коронавірус жінку, яка прибула з Китаю. Про це повідомив ресурс "Сибирь.Реалии". 

Жінка прилетіла в РФ з китайського міста Харбін.

"Росспоживнагляд зараз зустрічає всі літаки в аеропорту, з нічного рейсу з Харбіна 21 січня госпіталізували одну жінку з високою температурою, відвезли в лікарню через підозри на смертельний коронавірус. Діагноз нібито не підтвердили, але це неточна інформація", - повідомили в хабаровському аеропорту.

Нагадаємо, 21 січня повідомляли, що у США виявили першого пацієнта з коронавірусом нового типу, який спричинив спалах пневмонії в Китаї.

Раніше китайська влада підтверджувала, що шестеро людей померли внаслідок пневмонії, спричиненої коронавірусом нового типу. На сьогодні в Китаї зареєстровано близько 300 випадків. Багато з пацієнтів жили або подорожували в Ухань.

22 січня ВООЗ проведе екстрене засідання, на якому буде прийнято рішення про можливе введення надзвичайної ситуації у зв'язку з епідемією.

Раніше влада КНР уперше повідомила про випадки захворювання серед персоналу медустанов і підтвердила, що збудник може передаватися від людини до людини

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram