ГоловнаСвіт

У Мексиці в перестрілці поліції з наркокартелем загинули 14 людей

З них - четверо поліцейських.

У Мексиці в перестрілці поліції з наркокартелем загинули 14 людей
Сотрудники Федеральной полиции Мексики
Фото: EPA/UPG

На півночі Мексики в суботу в результаті перестрілки загинули десять членів наркокартелю і четверо поліцейських. Про це повідомляє AP.

"Мексиканські силовики відбили напад членів наркокартелю в містечку Вілла Юніон у штаті Коауїла, що приблизно за годину їзди на південний захід від кордону штату Техас. В результаті стрілянини загинули щонайменше 14 осіб", - йдеться в заяві місцевих чиновників.

За словами губернатора штату Мігеля Анхеля Рікельме, озброєна група бандитів, пересуваючись на автомобілях, атакувала місцеві урядові установи. Правоохоронці у відповідь знищили десятьох членів наркокартелю.

Губернатор повідомив, що перестрілка тривала понад годину. Четверо загиблих були поліцейськими. Також він сказав, що кілька людей зникли безвісти.

Зазначимо, протягом останніх 15 років у Мексиці в результаті воєн між потужними наркокартелями загинули десятки тисяч людей. У деяких районах країни наркоторговці фактично тримають всю місцеву владу в своїх руках і мають свої добре озброєні армії.

Раніше повідомлялося, що у Мексиці картель відбив у поліції сина наркобарона Ель Чапо. Наркокартель оточив поліцію і фактично взяв місто в облогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram