ГоловнаСвіт

Ізраїль заявив про ліквідацію лідера "Ісламського джихаду"

Спецоперація пройшла в секторі Газа.

Ізраїль заявив про ліквідацію лідера терористичної організації "Ісламський джихад" Бахи Абу аль-Ати в секторі Газа. Відповідна інформація з'явилася 12 листопада на сторінці Ізраїльських збройних сил у Twitter.

"Ми вбили командира ісламського джихаду в Газі Баху Абу аль-Ату. Він безпосередньо відповідальний за сотні терористичних актів проти ізраїльських цивільних осіб і солдатів", - повідомили ЗС Ізраїлю.

На офіційній Facebook-сторінці посольства Ізраїлю в Україні додали, що аль-Ату вбили під час антитерористичної операції в ніч на 12 листопада.

"Наступна його атака була неминучою, що призвело до того, що Ізраїль вжив необхідних заходів для захисту наших мирних жителів", - зазначили в посольстві.

Баха Абу аль-Ата
Фото: https://www.facebook.com/IsraelinUkraine
Баха Абу аль-Ата

У травні 2019 року терористична організація "Ісламський джихад" погрожувала зірвати конкурс Євробачення 2019 у Тель-Авіві.

Нагадаємо, 2 листопада авіація Ізраїлю завдала ударів по сектору Газа у відповідь на перехоплені ракети. Палестинські ЗМІ повідомили, що кількох авіаударів було завдано по навчальних об'єктах і аванпосту угруповання ХАМАС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram