ГоловнаСвіт

Після мітингів у Москві та інших російських містах почали затримувати перехожих

Повідомляється, що поліція перекрила багато вулиць у столиці.

Після мітингів у Москві та інших російських містах почали затримувати перехожих
Фото: EPA/UPG

У центрі російської столиці, Москви, після узгодженого мітингу на проспекті Сахарова почали затримувати людей. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Силовики почали затримувати людей, які гуляють бульварами. Затримання відбуваються на Чистопрудному бульварі та біля метро "Китай-місто". Прохід багатьма вулицями в центрі Москви перекрито поліцією, через оточення не пропускають навіть журналістів.

Також повідомляється, що в центр Москви перекидають додаткові наряди поліції, оскільки наявних сил не вистачає, щоб перекрити всі маршрути руху колони людей.

ОВД-Инфо повідомляє про затримання 113 осіб. Затримання відбуваються також у Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону і Брянську.

Нагадаємо, раніше московська влада дозволили мітинг з кількістю учасників до 100 тис. чоловік. За підсумками кампанії зі збору підписів на підтримку кандидатів у депутати Мосміськдуми окружні виборчі комісії не зареєстрували 57 чоловік, більшість із яких є незалежними опозиційними кандидатами.

За оцінками організаторів, у мітингу взяли участь близько 47 тис. осіб, поліція оцінює кількість учасників мітингу на 20 тис.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що до 14:40 на мітинг у Москві проти недопуску кандидатів на вибори в Мосміськдуму на проспекті Сахарова прийшли понад 28 тис. чоловік.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram