ГоловнаСвіт

Делегація Мадуро відмовилася від переговорів з опозицією, призначених на сьогодні

Офіційна версія скасування переговорів - агресія з боку США.

Делегація Мадуро відмовилася від переговорів з опозицією, призначених на сьогодні
Николас Мадуро
Фото: EPA/UPG

Уряд Венесуели відмовився від участі в переговорах з представниками опозиції для врегулювання кризи в країні. Відповідну заяву опублікував міністр зв'язку і інформації країни Хорхе Родрігес на своїй сторінці у твітері.

Делегація президента країни Ніколаса Мадуро не поїде на Барбадос, де 8-9 серпня повинен був відбутися новий раунд переговорів з делегацією від лідера опозиції Хуана Гуайдо.

"Увага народу Венесуели! Наш президент Ніколас Мадуро вирішив, що наша делегація не буде присутня на зустрічах з приводу діалогу, що заплановані на четвер 8 і п'ятницю 9 серпня на Барбадосі", - написав Родрігес.

Він прикріпив заяву, в якій зазначено, що нібито причиною відмови є "небезпечна і груба агресія" стосовно Венесуели з боку адміністрації президента США Дональда Трампа, який підтримує опозицію.

Нагадаємо, 31 липня 2019 року на острові Барбадос відбувся третій раунд переговорів між владою і опозицією Венесуели. Під час цієї зустрічі делегація Мадуро заявила, що "наполягає на пошуку конституційного виходу з кризи".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram