ГоловнаСвіт

Прем'єр Великобританії Джонсон створив спеціальний військовий кабінет міністрів

Члени кабінету будуть збиратися щодня в рамках підготовки до "Брекзиту".

Прем'єр Великобританії Джонсон створив спеціальний військовий кабінет міністрів
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Великобританії Боріс Джонсон створив спеціальний військовий кабінет міністрів, який буде збиратися щодня, щоб забезпечити вихід країни з Євросоюзу 31 жовтня. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

До кабінету увійшли шість старших міністрів, повного списку поки що не оприлюднено. Міністри працюватимуть у будні й у вихідні, допоки країна не вийде з ЄС.

"Кабінет прем'єр-міністра Великобританії Боріса Джонсона в понеділок проведе своє перше засідання на високому рівні і буде збиратися щодня, щоб забезпечити вихід країни з Європейського Союзу 31 жовтня", - сказано в повідомленні. Відомо, що перше засідання очолить Майкл Гоув.

"Уряд активізує підготовку до "жорсткого" Brexit, якщо ЄС не погодиться відновити переговори. Ми все ще сподіваємося, що лідери ЄС змінять свою думку, але ми повинні діяти, спираючись на припущення, що цього не станеться", - сказав Гоув.

Нагадаємо, Джонсон заступив на посаду минулого тижня, змінивши Терезу Мей. Новий прем'єр планує припинити членство Великобританії у Європейському Союзі до встановленого терміну - 31 жовтня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram