ГоловнаСвіт

Голова нацрозвідки США із заявою про відставку написав лист подяки Трампові

Президент США кілька днів тому заявив у твітері, що призначить на посаду республіканця.

Голова нацрозвідки США із заявою про відставку написав лист подяки Трампові
Фото: EPA/UPG

Голова нацрозвідки США Ден Коутс, який іде у відставку 15 серпня, подякував президенту Дональдові Трампу і заявив, що задоволений досягненнями розвідувальної спільноти США. Лист про відставку цитують американські ЗМІ, пише "Інтерфакс-Україна".

"Я задоволений досягненнями національної розвідки і розвідувальної спільноти загалом. Ми створили спільне бачення під назвою IC 2025 і зосередили наші ініціативи на тому, щоб наша розвідувальна спільнота мала найкращі можливості для вирішення проблем еволюції загроз, що стоять перед нашим народом", - заявив Коутс.

На його думку, зараз "розвідувальна спільнота сильніша, ніж будь-коли" і краще підготовлена до нових викликів.

"Я вдячний вам за надану мені можливість очолити розвідувальну спільноту. Служіння нашій державі директором Національної розвідки і членом вашої команди з нацбезпеки були окремим привілеєм", - йдеться в листі Коутса Трампу.

"Як ми вже обговорювали раніше, я вважаю, що прийшов час для мене перейти до наступного розділу в моєму житті. Тому подаю вам заяву про відставку 15 серпня 2019", - підсумував голова нацрозвідки.

Нагадаємо, раніше президент США на своїй сторінці у твітері оголосив про рішення висунути члена Палати представників від республіканців Джона Редкліффа на посаду директора нацрозвідки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram