ГоловнаСвіт

Трамп обізвав мера Лондона "відмороженим невдахою"

Президент США перебуває у Великобританії з держвізитом з 3 по 5 червня.

Трамп обізвав мера Лондона "відмороженим невдахою"
Президент США Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп назвав "відмороженим невдахою" мера Лондона Садіка Хана, який неодноразово критикував американського президента.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"Садік Хан, який, як усі вважають, погано виконує свою роботу на посаді мера Лондона, продемонстрував недоброзичливість у зв'язку з візитом президента США - безумовно, найважливішого союзника Сполученого Королівства. Він - відморожений невдаха, який повинен сконцентрувати свою увагу на злочинності в Лондоні, а не на мені", - написав Трамп.

"Хан дуже нагадує мені нашого дуже тупого і некомпетентного мера Нью-Йорка де Блазіо, який також жахливо працював... У кожнім разі я з нетерпінням очікую можливості стати великим другом Сполученого Королівства і з нетерпінням чекаю на візит", - додав Трамп, зазначивши, що його літак заходить на посадку в аеропорт Лондона.

Як повідомляли, Трамп перебуватиме з державним візитом у Великобританії з 3 по 5 червня.

Нагадаємо, раніше мер Лондона Хан порівняв риторику Трампа з фашистською.

Перед цим президент США висловив симпатію прихильникові жорсткої лінії в питанні про "Брексит" і можливому наступникові Терези Мей на посаді прем'єр-міністра Британії Борису Джонсону, чим спровокував обурення у Великобританії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram