ГоловнаСвіт

На Балі поліція застрелила двох росіян, запідозрених у пограбуванні обмінника

Ще одного вдалося затримати.

На Балі поліція застрелила двох росіян, запідозрених у пограбуванні обмінника
Накануне семеро человек ограбили обменник
Фото: http://bali.tribunnews.com

На Балі місцева поліція застрелила двох громадян Росії, які брали участь у пограбуванні обмінного пункту.

Про це повідомляє РБК.

Зазначають, що двох підозрюваних росіян убили під час стрілянини, ще одного вдалося затримати.

"Поліція острова Балі стверджує, що двоє вбитих і один затриманий підозрюваний у пограбуванні обмінного пункту - громадяни Росії", - повідомив прес-аташе посольства Денис Тетюшин.

За його словами, завідувач консульським відділом посольства вже прибув на Балі, проте паспортів убитих і затриманого поліція йому поки що не надала.

Тетюшин підтвердив, що про громадянство убитих у посольстві знають тільки зі слів поліції. "Посольство перебуває в щільному контакті з правоохоронними органами Індонезії. Це інформація не з посольства, це з поліції Індонезії, ми цю інформацію перевіряємо", - пояснив він.

Раніше місцеве видання Tribun-Bali повідомило, що вранці 19 березня на півдні острова Балі, в курортній місцині Кута, сталося збройне пограбування обмінного пункту. За повідомленнями ЗМІ, під час пограбування співробітників обмінника побили і зв'язали. Із сейфа забрали близько 800 млн індонезійських рупій ($56 тис.) і близько $7 тис. в іноземній валюті.

Поліція знайшла сімох підозрюваних у пансіонаті в селищі Джимбаран через кілька годин після пограбування. Чотирьом вдалося втекти в машині, решта зчинили перестрілку з правоохоронцями.

Нагадаємо, в січні росіянин улаштував стрілянину в лікарні Бердянська. У результаті поранення отримав охоронець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram