ГоловнаСвіт

Мей завтра виступить із заявою щодо "Брекзит" перед Палатою громад

Мова торкнеться переговорів і майбутніх дебатів у парламенті.

Мей завтра виступить із заявою щодо "Брекзит" перед Палатою громад
Премьер-министр Великобритании Тереза ​​Мэй выступает с речью перед голосованием в парламенте
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей виступить із заявою 12 лютого, щоб проінформувати про переговори з ЄС щодо Brexit. Про це повідомляє Reuters.

"Прем'єр-міністр завтра зробить заяву в Палаті громад, і вона буде стосуватися останньої інформації щодо переговорів про Brexit і передувати дебатам, які відбудуться в четвер", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що представники опозиційної Лейбористської партії вимагають від прем'єр-міністра Терези Мей провести голосування щодо виходу Британії з Європейського Союзу до кінця лютого. До цього лідер Палати громад Андреа Ледсом заявила, що британський парламент обговорить пропозицію про вихід Британії з Європейського Союзу 14 лютого.

Нагадаємо, лідери Євросоюзу не налаштовані обговорювати нові умови угоди щодо "Брекзит".

25 листопада країни ЄС прийняли угоду з Британією, після чого прем'єр Великобританії написала листа до народу, в якому закликав підтримати "Брекзит".

Договір Мей став результатом 18 місяців переговорів з Брюсселем зі складних питань, таких як свобода пересування людей між Британією та континентом і нинішні кордони Британії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram