ГоловнаСвіт

​Ізраїльські політики пішли українським шляхом, залучаючи до своїх лав коміків

Про бажання балотуватися в Кнесет заявив Ілля Аксельрод.

​Ізраїльські політики пішли українським шляхом, залучаючи до своїх лав коміків
Илья Акселерод
Фото: facebook.com/ilia.akselrod

Ізраїльський стендапер і комік Ілля Аксельрод повідомив про бажання балотуватися в Кнесет від партії "Наш дім - Ізраїль", повідомляє vesty.co.il.

"Радий, що крізь жарти була почута правда про мою любов до країни, про гордість за неї і бажання зробити її ще кращою", - заявив Аксельрод в опублікованому у Facebook відеозверненні.

Аксельрод подякував лідеру партії Авігдору Ліберману за пропозицію приєднатися до передвиборчого списку.

Комік запевнив, що у нього вдала кар'єра, він займається улюбленою справою і йому, як і багатьом репатріантам, повністю вдалося інтегруватися в ізраїльське суспільство.

Ілля Аксельрод народився в 1984 році в Мінську. До Ізраїлю репатріювався разом з батьками у віці 6 років. Одружений, має двох дітей.

Відомий за численними виступами в жанрі стендап в Ізраїлі і в країнах колишнього СРСР. Неодноразово був учасником конкурсу "Comedy батл" на російському каналі ТНТ, виступав у програмі "Розсміши коміка" українського ТБ, де вигравав великі грошові призи.

Працював ведучим на радіо, організовував гастролі резидентів Comedy Club в Ізраїлі.

Нагадаємо, 30 січня ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти України від Партії "Слуга народу" артиста, художнього керівника студії " Квартал 95" Володимира Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram