ГоловнаСвіт

Трамп виступить зі щорічним зверненням 5 лютого

Трамп виступить зі щорічним зверненням 5 лютого
Президент США Дональд Дж. Трамп ( центре)
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп відповів згодою на лист спікера Палати представників Ненсі Пелосі, в якому вона запропонувала виступити зі щорічним посланням до Конгресу 5 лютого. Відповідний лист Трампа опубліковано на сайті Білого дому.

"Для мене велика честь прийняти вашу пропозицію. Маємо велику історію, щоб розповісти про неї, і великі цілі, яких потрібно досягти!" - сказано у відповіді президента.

Президент США щорічно виступає зі зверненням до Конгресу під назвою "Про становище країни", в якому описує своє бачення стану справ у країні, а також викладає ініціативи.

Раніше у своєму листі президентові США спікер Палати представників написала, що Трамп може виступити зі своїм щорічним зверненням 5 лютого.

"Коли я писала вам 23 січня, я заявляла, що нам слід працювати разом, щоб знайти взаємоприйнятну дату, коли уряд відновить роботу, і запланувати щорічне звернення. Тому я запрошую вас виступити з посланням перед спільним засіданням Конгресу 5 лютого 2019 року в Палаті представників", - написала Пелосі.

Нагадаємо, минулого тижня демократи і республіканці домовилися відновити роботу уряду до 15 лютого, так і не вирішивши питання про виділення $5,7 млрд на будівництво стіни на кордоні з Мексикою, на чому наполягає Трамп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram