ГоловнаСвіт

Шестеро людей загинули під час аварії поїзда в Данії

Рух на мосту було обмежено через погоду ще до аварії.

Фото: EPA/UPG

Шестеро людей загинули і 16 поранені в результаті аварії на залізничному мосту Великий Белт у Данії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеву поліцію.

"Поліція острова Фюн може підтвердити, що кілька людей загинули в залізничній аварії на нижньому мосту над протокою Великий Белт. У цей час у поліції немає додаткової інформації про жертви і їхню кількість", - йдеться в прес-релізі.

Фото: EPA/UPG

Водночас Данське радіо з посиланням на представників залізничної компанії DSB інформує, що жертвами інциденту стали шестеро осіб. Згідно з оприлюдненими даними, трагедія сталася в результаті знесення частини даху вагона вантажного поїзда. Уламки відлетіли в вагон пасажирського поїзда, який рухався по мосту, через що машиніст вирішив екстрено загальмувати.

У поїзді перебувала 131 особа. На знімках зруйнованого вагона видно осколки скла і механічні пошкодження. Через складні погодні умови автомобільний рух по мосту було перекрито ще до аварії. На місці НП працює поліція, екстрений оперативний центр створено в місті Нюборг на західному кінці мосту.

Міст Великий Белт перетинає однойменний протоку і з'єднує найбільші данські острови - Фюн і Зеландія.

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: dr.dk/

Фото: dr.dk

Фото: EPA/UPG

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram