ГоловнаСвіт

В Африці розбився Ан-26, загинули троє росіян

Російський екіпаж працював з місцевою авіакомпанією за контрактами.

В Африці розбився Ан-26, загинули троє росіян

Троє російських громадян загинули в результаті аварії Ан-26 місцевої авіакомпанії в Демократичній Республіці Конго.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на джерело.

"У Конго розбився вантажний літак Ан-26 місцевої авіакомпанії, ним керував екіпаж у складі трьох громадян РФ, які здобули освіту в російських льотних училищах, однак вони не є співробітниками жодної з російських компаній", - сказало джерело.

За попередніми даними, екіпаж працював з місцевою авіакомпанією за контрактами. Літак також був під юрисдикцією Конго.

"На жаль, в результаті катастрофи екіпаж загинув. Попередньою причиною аварії міг стати поганий технічний стан літака. Попередньо, він не проходив техобслуговування в належному обсязі у встановлені терміни", - сказало джерело.

За інформацією інтернет-порталу "Лібр Африк", літак впав у річку, під час аварії загоряння не було. Портал з посиланням на експертів відзначає, що літак був у дуже поганому технічному стані.

За даними спеціалізованого авіаційного порталу International Flight Network, літак Ан-26, зафрахтований місцевою виборчою комісією, розбився в п'ятницю поблизу аеропорту Кіншаси, столиці Демократичної республіки Конго. На борту перебували вісім чоловік, ніхто з них не вижив.

Катастрофа сталася в гористій місцевості, в районі події йшов дощ, відзначає сайт.

Тим часом, в твіттері посольства Росії в Демократичній республіці Конго відзначається, що, "за непідтвердженими даними, на борту перебували 23 людини, серед них три члени екіпажу, що мають російське громадянство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram