ГоловнаСвіт

На місці аварії "Боїнга" в Індонезії виявили тіла кількох загиблих (оновлено)

Уночі пошукову операцію проводили на поверхні води, зараз водолази знову спустилися на глибину.

На місці аварії "Боїнга" в Індонезії виявили тіла кількох загиблих (оновлено)
Фото: EPA/UPG

На місці аварії Boeing 737 MAX 8 авіакомпанії Lion Air в Індонезії виявили останки 10 загиблих. Про це повідомляє агентство The Straits Times.

Виявлені останки направлять на аналіз ДНК. Місцеві ЗМІ з посиланням на поліцію повідомляють, що серед інших було виявлено останки дитини. Крім того, на місці катастрофи також знайшли особисті речі пасажирів.

Пошукові роботи на місці катастрофи проводять на глибині 30-35 метрів. Місце пошуків може змінитися через підводні течії. Пошуки тривали всю ніч, але підводні роботи були майже зупинені, а вся операція відбувалася на поверхні води.

Пошуково-рятувальна операція розрахована на 7 діб з моменту катастрофи.

Оновлення. На місці падіння пасажирського літака в Індонезії рятувальники знайшли останки тіл 25 осіб, серед яких одна дитина. Понад 150 родичів пасажирів цього рейсу здали зразки ДНК, що допоможе ідентифікувати знайдені тіла й останки. Місцева влада заявила, що навряд чи вдасться знайти тіла усіх пасажирів судна.

Через добу після аварії фахівці ще не озвучили версії падіння літака.

Нагадаємо, вчора індонезійська влада заявила, що в катастрофі Boeing ніхто не вижив. Усього на борту перебували 189 осіб, у тому числі близько 20 співробітників Міністерства фінансів Індонезії. Українців немає в списках пасажирів і членів екіпажу.

Літак авіакомпанії Lion Air, який прямував з Джакарти в Панкалпінанг, зазнав аварії через 13 хвилин після зльоту. Перевізник заявляв про цілковиту справність лайнера, пізніше з'явилася інформація про те, що раніше в літака були неполадки, але їх вчасно усунули. Ця авіакатастрофа стала першою для літаків покоління MAX, які тільки недавно почали постачати авіакомпаніям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram