ГоловнаСвіт

Ізраїль завдав 80 авіаударів по об'єктах "ХАМАС" у секторі Газа

"Бомбардування стали діями у відповідь на 14 випущених ракет з боку палестинських бойовиків".

Ізраїль завдав 80 авіаударів по об'єктах "ХАМАС" у секторі Газа
Фото: www.idf.il

ВПС Ізраїлю завдали ударів по 80 цілях у секторі Газа в ніч з п'ятниці на суботу у відповідь на ракетний обстріл з боку палестинців. Про це пише прес-служба Армії оборони Ізраїлю.

"Десятки бойових літаків і вертольотів Армії оборони Ізраїлю атакували об'єкти терористичної організації "ХАМАС" у секторі Газа", - йдеться у повідомленні.

Згідно з наданою прес-службою інформацією, серед знищених цілей є п'ять військових об'єктів, два цехи з виготовлення зброї, тренувальна база, "тунель терористів" і протиповітряний спостережний пост.

За інформацією ізраїльських військових, бомбардування стали діями у відповідь на 14 випущених ракет з боку палестинських бойовиків по території Ізраїлю. У прес-службі заявили, що вісім з них були перехоплені за допомогою системи протиракетної оборони "Залізний купол".

Також повідомляється, що з моменту початку ударів у прикордонних районах Ізраїлю відновили сирени тривоги, які повідомляють жителям про нові обстріли.

За інформацією телеканалу Al Mayadeen, під час обстрілів у суботу в Секторі Газа були пошкоджені житлові будинки, а також будівля лікарні.

Нагадаємо, в червні Ізраїль завдав 10 авіаударів по об'єктах "ХАМАС" у секторі Газа. Тоді ізраїльські військові також заявили, що у попередні дні члени угруповання провели ракетний обстріл їхньої території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram