ГоловнаСвіт

Роберт де Ніро отримав посилку з підозрілим пристроєм

Пристрій схожий на ті, які отримали раніше американські політики.

Роберт де Ніро отримав посилку з підозрілим пристроєм
Фото: Minval.az

На адресу американського актора Роберта де Ніро в Нью-Йорку прийшла посилка з підозрілим пристроєм.

Про це повідомляє телеканал NBC.

За словами джерел у правоохоронних органах, пристрій схожий на ті, які отримали раніше американські політики, тобто може йтися про вибухівку.

За інформацією ЗМІ, посилка надійшла в ресторан, який належить акторові. Евакуйовувати будівлю не довелося, тому що людей в ній не було.

Де Ніро неодноразово критикував нинішнього американського президента Дональда Трампа. У жовтні 2016 року в мережі з'явилося відео, на якому актор назвав Трампа "ганьбою для країни" і заявив, що "сам хотів ударити його по обличчю".

У січні 2017 року Де Ніро назвав президента США "поганим прикладом для країни". У відповідь Трамп назвав Де Ніро "людиною з дуже низьким IQ".

Нагадаємо, напередодні Секретна служба повідомила, що її агенти перехопили підозрілі посилки, адресовані колишньому президенту Бараку Обамі й екс-держсекретарю Гілларі Клінтон. Посилки з вибуховими пристроями також надіслали в нью-йоркський офіс CNN, резиденцію мільярдера і інвестора Джорджа Сороса, іншим політикам-демократам, які часто ставали об'єктом критики з боку президента Дональда Трампа.

Посилки, зокрема, доправили губернатору штату Нью-Йорк Ендрю Куомо, сенатору-демократу від Каліфорнії Камалі Гарріс, членам Палати представників Конгресу Деббі Вассерман Шульц і Максін Вотерс, а також екс-генпрокурору США Еріку Холдеру.

Коментуючи інциденти, Трамп заявив, що в США немає місця для політичного насильства, і пообіцяв провести ретельне розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram