ГоловнаСвіт

Путін на весіллі глави МЗС Австрії подарував молодятам тульський самовар

Президент РФ станцював з нареченою.    

Президент Росії Володимир Путін приїхав на весілля глави австрійського Міністерства закордонних справ Карін Кнайсль, повідомляє Настоящее время.

За інформацією видання Kurir, Путін приїхав з великим букетом квітів, запізнившись на 10 хвилин. Також повідомляється, що президент Росії станцював з нареченою.  

 Після виступу козачого хору президент Росії перепросив молодят і поїхав.

Напередодні BBC повідомило, що на весілля глави МЗС Австрії в суботу разом з Путіним приїде державний Кубанський козачий хор. У документах держзакупівлі, які виявило видання, зазначено, що хор поїхав до Відня на період із 17 по 19 серпня. Поїздка в Австрію обійдеться в суму від 1,8 млн рублів.

Пізніше Дмитро Пєсков розповів журналістам, які подарунки на весілля міністру закордонних справ Австрії Карін Кнайсль і фінансисту Вольфгангу Майлінгеру зробив російський президент:

"Путін подарував молодятам картину із сільськими мотивами, оскільки саме з цих місць чоловік, також подарував старовинний олієвитискач і тульський самовар", - цитує прес-секретаря президента РФ ТАСС.

Глава МЗС Австрії Карін Кнайсль давно запросила Путіна на своє весілля. Кілька днів тому стало відомо, що російський президент прийняв запрошення. Він заїде на весілля напередодні запланованої зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Кнайсль симпатизує Росії. Вона є членом коаліційного уряду Австрійської народної партії та правої Австрійської партії свободи, хоча в жодній партії не перебуває.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram