ГоловнаСвіт

На весілля глави австрійського МЗС Путін привезе Кубанський козачий хор

Поїздка до Австрії коштуватиме від 1,8 млн рублів.

На весілля глави австрійського МЗС Путін привезе Кубанський козачий хор
Фото: EPA/UPG

На весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль у суботу, 18 серпня, разом з президентом Росії Володимиром Путіним приїде державний Кубанський козачий хор. Поїздка до Австрії коштуватиме від 1,8 млн рублів, з'ясували журналісти Російської служби Бі-бі-сі.

Кубанський козачий хор поїхав до Відня на період з 17 по 19 серпня, випливає з документів держзакупівлі, повідомляє видання.

На суботу, 18 серпня, призначено весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль, куди приїде президент Росії Володимир Путін. Раніше австрійські ЗМІ писали, що Путін привезе як подарунок на весілля козачий ансамбль, який виконає пісні для молодят.

Художній керівник хору Віктор Захарченко відмовився давати коментарі щодо цього, мотивуючи це тим, що "інформація у ЗМІ спотворюється".

На запитання, навіщо ансамбль летить до Відня 17 серпня, Захарченко відповів, що "не може коментувати" цю поїздку.

Глава МЗС Австрії Карін Кнайсль давно запросила Путіна на своє весілля. Кілька днів тому стало відомо, що російський президент прийняв запрошення. Він заїде на весілля напередодні запланованої зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Кнайсль симпатизує Росії. Вона член коаліційного уряду Австрійської народної партії і правої Австрійської партії свободи, хоча членом жодної партії не є.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram